Werkplaatsafspraak maken

Werkplaatsafspraak maken

Werkplaatsafspraak maken

Met de online planmodule hieronder kunt u in onze werkplaatsplanning kijken, een dag kiezen en zelf een werkplaatsafspraak inplannen wanneer het u uitkomt. U ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging via de email. Zo makkelijk is het maken van een afspraak bij HVL USA.

Naast het onderhoud van Amerikaanse pick-ups, USA Trucks en andere soorten pickups, kunt u met alle merken en modellen auto’s bij ons terecht. Alle auto’s zijn welkom zoals u de laatste 40 jaar van ons gewend bent. Wij doen alles rondom uw auto. Denk hierbij aan APK, onderhoud, reparatie, schadeherstel, banden, afstellen en aanpassen van LPG installaties en nog veel meer. Heeft u speciale wensen of maatwerk? neem dan telefonisch contact met ons op voor een passend advies.

Werkplaatsafspraak maken

Met de online planmodule hieronder kunt u in onze werkplaatsplanning kijken, een dag kiezen en zelf een werkplaatsafspraak inplannen wanneer het u uitkomt. U ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging via de email. Zo makkelijk is het maken van een afspraak bij HVL USA. Wij verzorgen onderhoud voor Amerikaanse pick-ups, USA Trucks en vele andere soorten pickups.