Dodge RAM 5 Traps Automaat Spoelen

Overweegt u om uw Dodge RAM 5 Traps Automaat te spoelen?

De 545RFE is de doorontwikkelde versie van de 45RFE. Deze is voorzien van een 5de versnelling wat vooral op de snelweg het brandstofverbruik ten goede komt.

De 545RFE ligt in Dodge Rams van 2003 tot 2011 met de 3.7L Magnum V6, De 4.7L Magnum V8 en de 5.7L Hemi V8.

Het spoelen van een Dodge Ram met 545RFE transmissie kost bij ons inclusief 20 liter olie, filter en arbeid  €695.- inclusief BTW.

Deze transmissie word ook in andere modellen gebruikt, waaronder de Jeep Grand Cherokee, Jeep Liberty, Dodge Power Wagon, Dodge Dakota, Durango, Jeep Commander, Jeep Wrangler en de Chrysler Aspen.

Om problemen te voorkomen adviseren wij iedere 80.000km de automaat te spoelen. Gebruikt u uw Dodge Ram om regelmatig zware trailers te trekken dan adviseren wij u niet over de 80.000 kilometer heen te gaan, het liefst zelfs eerder.

Als Dodge Ram specialist kunnen wij veel klachten van uw automaat herkennen tijdens een vrijblijvende testrit.

Heeft u klachten over het slecht schakelen van de automaat in uw pickup wacht dan niet tot het te laat is. In 90% van de gevallen is slechte, vervuilde olie de oorzaak. Dit komt onder andere door een toename van vocht, het veranderen van de viscositeit en het verbranden van olie door hoge temperaturen. In de meeste gevallen kan een spoeling deze problemen verminderen of zelfs verhelpen en word verdere schade door een gebrek aan smering voorkomen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden omtrent automaat spoelen?

Neem contact op
Maak een afspraak

Wil je meer weten over de mogelijkheden omtrent automaat spoelen?

Neem contact op
Maak een afspraak