LPG installatie inbouwen Amerikaanse auto

LPG installatie inbouwen Amerikaanse auto

Wil jij ook een LPG installatie inbouwen in een Amerikaanse auto? Houdt er dan rekening mee dat een LPG installatie net zo goed is, als de manier waarop deze is ingebouwd. Dit houdt in: snel inbouwen met goedkope materialen en componenten kan op de lange termijn juist de dure optie zijn. Uit ervaring weten wij dat een goed ingebouwde LPG installatie veel bedrijfszekerder is en minder kans heeft op storingen. Maar een goedkope en slechte LPG installatie kan door inbouwfouten ervoor zorgen dat andere onderdelen vroegtijdig vervuilen of kapot gaan. Het kan zelfs zorgen voor motorschade!

Kies bij het kopen van een Amerikaanse auto daarom altijd een installateur die bekend is met de Dodge, Ford of GMC auto. Een installateur die de ins en outs kent van deze auto’s. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren en een aankoopkeuring doen bij een gebruikte auto. We bekijken de staat van de LPG installatie en hoe deze is ingebouwd. Eventuele aanpassingen zijn bij ons dagelijks werk en willen wij ook graag voor u doen. Ook voor het ombouwen (denk hierbij aan verplaatsen/veranderen/bijbouwen) van een LPG installatie kunt u bij ons terecht. Uiteraard verplaatsen we ook de vullocatie, als dit nodig is. Dit natuurlijk om schade door het tanken te voorkomen.

Wil jij een LPG installatie laten inbouwen in een Amerikaanse auto? Dankzij onze ruime ervaring en de juiste apparatuur kunnen wij u snel en efficiënt helpen. Maak een afspraak in onze werkplaats.

Wil je meer weten over LPG installaties? 

Neem contact op
Maak een afspraak