Gespecialiseerd in USA pickup trucks

Gespecialiseerd in USA pickup trucks

Onze specialiteit

Met meer dan 10 jaar ervaring met onder andere de Dodge Ram, kunnen wij eerlijk zeggen dat wij deze auto’s van binnen en buiten kennen. Wij houden van de Amerikaanse pickup! Dat merkt u doordat wij met passie aan deze geweldige auto’s werken. Bij ons staat de klant altijd centraal en wij gaan voor 100% tevredenheid. We denken mee met uw wensen en zoeken een passende oplossing. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van de luxe en het comfort dat de moderne pickups te bieden hebben. En natuurlijk van dat geweldige V8 geluid!

Wij zijn echte techneuten, wij ademen techniek. Geen uitgebreide marketing of gladde praatjes maar een eerlijk, technisch onderbouwd advies om uw pickup in top conditie te houden. Op basis van onze ervaring hebben wij een eigen onderhoudsschema ontwikkeld waardoor we problemen kunnen voorkomen en voorkomen is beter dan genezen.

Helaas komen er vaak mensen bij ons terecht die ontevreden zijn over een andere werkplaats. Keer op keer terug met het zelfde probleem, dat is erg vervelend. Wij merken dat dit vaak met onkunde en een gebrek aan ervaring met deze auto’s te maken heeft. Wij lossen deze problemen voor u op en zorgen dat uw USA pickup weer presteert zoals u het verwacht. Onderhoud voor Amerikaanse pickup trucks is dan ook een vak apart.

Specialisten
Onze monteurs zijn allemaal specialisten in de USA / pickup auto wereld, allen met een passie voor techniek. Dit zie je terug in de kwaliteit van ons werk.

Automaat spoelen
Een echte Amerikaan is voorzien van een automaat. Dat hoort bij deze auto’s. Door onze ervaring met Amerikaanse auto’s weten we hoe een automaat onderhouden moet worden. Daarom hebben wij besloten om deze kennis ook aan te bieden voor het onderhoud van automatische transmissies van Europese auto’s. Moderne Europese auto’s worden omwille van brandstofverbruik en emissie eisen voorzien van automatische transmissies. Deze hebben dezelfde onderhoudsbehoefte als de Amerikanen. Meer hierover kunt u lezen op de pagina automaat spoelen.

De werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van alles wat het specialisme verlangt. Door speciale uitleesapparatuur heeft geen auto of LPG-installatie geheimen voor ons. Met de juiste machines en specialistisch gereedschap kunnen wij iedere USA pickup truck onderhouden en repareren. Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat geen een pickup ooit onze werkplaats heeft verlaten waarvan het probleem niet is opgelost.

De HVL USA werkplaats

  • Bijna 40 jaar ervaring in de automotive wereld
  • Gespecialiseerd in Amerikaanse pickup trucks
  • Aangesloten bij BOVAG
  • Monteurs zijn RDW erkende keurmeesters
  • Motul EVO Certified Partner
  • NEN9140 gecertificeerd voor het werken aan hybride systemen (oa Ram eTorque)

Wil je meer weten over de diensten en mogelijkheden?

Neem contact op

Wil je meer weten over de diensten en mogelijkheden?

Neem contact op