Over HVL USA

Hans van Leur USA

Een passie voor techniek, dat is waar HVL USA al bijna 40 jaar voor staat.

In 1983 is Hans van Leur begonnen met Autobedrijf Hans van Leur aan de station singel in Ravenstein. Gestart als universeel bedrijf werden alle soorten en maten auto’s gerepareerd. Hans: “ik heb altijd geïnvesteerd in technische kennis en de nieuwste apparatuur, dat is belangrijk want je moet met de tijd meegaan. Zo was ik de eerste in de buurt met een rollende remmentestbank. Dit zorgde er voor dat ook andere autobedrijven bij mij aanklopte met problemen waar ze zelf niet uit kwamen.”

Voorop lopen met techniek zorgde ervoor dat steeds meer mensen de weg naar Autobedrijf Hans van Leur wisten te vinden, er was al snel meer ruimte nodig. In 1990 is Autobedrijf Hans van Leur daarom verhuist naar de huidige locatie, Monseigneur Zwijsenstraat 2 (ook in Ravenstein). Hans: “toen er meer ruimte beschikbaar was heb ik veel jongens opgeleid. Zij hadden hier de ruimte om het autovak te leren. Het is belangrijk voor de autobranche om leerplekken aan te bieden, daarnaast vindt ik het ook heel leuk om te doen”.

In de loop van de jaren is het bedrijf langzaam de Amerikaanse automarkt ingerold. En dan met name het onderhoud van Amerikaanse pickups zoals een Dodge Ram, maar ook een Mustang of Corvette is welkom. Eind 2017 is daarom besloten om het bedrijf alleen nog maar te focussen op de Amerikaanse auto’s. Hans: “bij een nieuwe richting voor het bedrijf hoort ook een nieuwe naam en uitstraling. We zijn verder gegaan onder de naam HVL USA en hebben een nieuw, herkenbaar logo ontwikkeld. Dit logo staat voor de kwaliteit waar wij al 40 jaar bekend om staan, maar dan met een Amerikaans sausje.”

Wil je meer weten over onze diensten en mogelijkheden?

Neem contact op

Wil je meer weten over onze diensten en mogelijkheden?

Neem contact op